Sorry!

Kalevala is not available in your location

Need to contact us?

[email protected]

Johdanto

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka Lucky Dino Gaming Limited, LLC, ja sen affiliaatit (”Lucky Dino Gaming Limited, ”me” tai ”meidän”) keräävät, käyttävät ja jakavat tietoa, joka on yhteydessä sivustojemme käyttöösi (mukaan lukien https://luckydino.com, palvelut ja sovellukset (yhdessä ”palvelut”)). Tämä tietosuojakäytäntö (”tietosuojakäytäntö”) ei koske tietoa, jota asiakkaamme saattavat käsitellä käyttäessään palveluita.
Lucky Dino Gaming Limited on omistautunut suojaamaan meille antamiasi henkilötietoja, ja suoritamme kaikki kohtuulliset varotoimenpiteet varmistaaksemme, että kaikki meille sivustomme (sivustojemme) kautta lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa. Olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön tämän vuoksi, kertoaksemme sinulle, mitä tietoja me keräämme käyttäessäsi palveluitamme, miksi keräämme näitä tietoja ja kuinka käytämme kerättyjä tietoja.
Lähettämällä tietojasi Lucky Dino Gaming Limitedille ja käyttämällä sivustoamme (sivustojamme) vahvistat, että annat suostumuksesi tietojesi käytölle tässä asiakirjassa esitetyllä tavalla. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille edellyttämiämme henkilötietoja, ethän käytä tätä sivustoa.
Voimme kerätä ja saada tietoja palveluidemme käyttäjistä (”käyttäjät”, ”sinä” tai ”sinun”) erinäisistä lähteistä, sisältäen: (i) tiedot, joita annat meille palveluihin luomasi tilin kautta (sinun ”tilisi”), jos rekisteröidyt palveluiden käyttäjäksi; ja (ii) palveluiden käyttösi kautta; ja (iii) kolmansien osapuolten sivustoilta, palveluista ja yhteistyökumppaneilta.
Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön kokonaisuudessaan varmistaaksesi, että saat kaiken tiedon. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai Lucky Dino Gaming Limitedin tietojen keräämisestä, käytöstä ja tiedonantokäytännöistä, otathan meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

KERÄÄMÄMME TIEDOT

Antamasi tiedot
I. Tilin rekisteröiminen.
Kun rekisteröit pelitilin, me voimme pyytää sinulta yhteystietojasi, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

II. Maksutiedot.
Kun lisäät maksutietosi tilillesi, nämä tiedot ohjataan kolmannen osapuolen maksunkäsittelijällemme. Tähän sisältyy luottokortin ja nettimaksujärjestelmien käyttösi.

III. Käyttäjäsisältö.
Ellet ole valinnut, että et vastaanota kampanjatietoa, me voimme myös käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, lähettääksemme sinulle markkinointimateriaalia koskien tuotteita, palveluita ja kampanjoita, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Jos et halua enää vastaanottaa markkinointi- ja muuta mainosmateriaalia, voit lopettaa tämän palvelun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

IV. Yhteydenpito.
Jos otat meihin suoraan yhteyttä, me saatamme saada sinusta lisätietoa, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, IP-osoitteesi, viestisi sisällön ja/tai meille mahdollisesti lähettämäsi liitteet, sekä muuta tietoa, jota saatat meille antaa.
Sinulta pyydetyt henkilötiedot sekä syyt niiden pyytämiseen kerrotaan sinulle silloin, kun pyydämme sinua toimittamaan meille henkilötietojasi.

Tiedot, joita keräämme käyttäessäsi palveluitamme.
I. Evästeet ja muut seurantateknologiat.
Kuten valtaosa nettisivustoista, mekin keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti ja säilytämme niitä lokitiedostoissa. Tämän lisäksi saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti laitteeltasi käyttäessäsi palveluitamme. Näihin tietoihin voivat sisältyä internet-protokolla-osoite (IP-osoite), selaintyyppi, internet-palveluntarjoaja (ISP), viittaus/poistumissivut, käyttöjärjestelmä, päivämäärä/aikaleima, selaintoimintatiedot, aloitussivu ja viittaus-URL. Käyttäessäsi palveluitamme, saatetaan tietokoneellesi tai laitteellesi asettaa eväste näiden tietojen keräämiseksi. Evästeet sisältävät pienen määrän tietoa, jonka avulla verkkopalvelimemme tunnistavat sinut. Säilytämme evästeiden, lokitiedostojen ja/tai clear gifien kautta saamamme tiedon tallentaaksemme asetuksesi. Saatamme myös kerätä automaattisesti tietoa palveluissamme käyttämistäsi toiminnoista, sivustomme toimivuudesta, vierailutiheydestäsi, sekä muita tietoja, jotka liittyvät palveluidemme käyttöön. Saatamme seurata eri sivustojen ja palveluiden käyttöäsi. Joissain maissa, mukaan lukien Euroopan talousalueen (”ETA”) maat, tässä kappaleessa edellä mainittuja tietoja voidaan pitää henkilötietoina, joita koskevat voimassa olevat tietosuojalait.

Kolmansilta osapuolilta keräämämme tiedot.
I. Kolmansien osapuolten tilit.
Jos päätät yhdistää palvelumme kolmannen osapuolen tiliin, me saamme tietoja tuolta tililtä, kuten todennusvaltuutuksen kolmannen osapuolen tililtä, todentaaksemme linkityksen. Jos haluat rajoittaa saatavillamme olevaa tietoa, sinun tulee tutustua kolmannen osapuolen tilien tietosuoja-asetuksiin saadaksesi tietoa vaihtoehdoistasi.

II. Kolmansien osapuolten yhteistyökumppanit.
Saatamme myös saada sinusta julkisesti saatavilla olevaa tietoa kolmansien osapuolten yhteistyökumppaneiltamme, ja yhdistää nämä tiedot niihin tietoihin, joita meillä on sinusta.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJA

Käytämme keräämiämme tietoja erinäisillä tavoilla, kuten:

  • Tarjotaksemme, operoidaksemme ja ylläpitääksemme palveluitamme.
  • Tarjotaksemme sinulle tyydyttävää asiakaspalvelua ja auttaaksemme sinua avaamaan, operoimaan ja hallinnoimaan tiliäsi.
  • Luodaksemme asiakkaillemme henkilökohtaisia profiileita. Nämä voivat johtaa uskollisuuspisteisiin ja palkintoihin.
  • Analysoidaksemme asiakastrendejä markkinatutkimusten avulla.
  • Kehittääksemme uusia tuotteita, palveluita, toimintoja ja toiminnallisuuksia.
  • Pitääksemme sinuun yhteyttä, joko suoraan tai yhteistyökumppaneidemme kautta, mukaan lukien asiakaspalvelumme, tarjotaksemme sinulle päivityksiä ja muuta palveluun liittyvää tietoa.
  • Käsitelläksemme panostuksiasi ja rahansiirtojasi. Tähän sisältyy luottokortin ja nettimaksujärjestelmien käyttösi.
  • Lähettääksemme sinulle tekstiviestejä, sähköposteja, postia ja push-ilmoituksia. Asiakkaat voivat valita, haluavatko he osallistua.
  • Jakaaksemme rekisteröityneille asiakkaillemme tietoa kampanjatarjouksista.
  • Selvittääksemme ja estääksemme petoksia ja rahanpesua ja muuta määräysten vastaista pelitoimintaa.
  • Toimiaksemme säädösten mukaan, kuten valvoaksemme käyttöehtojemme noudattamista tai muiden oikeudellisten oikeuksien noudattamista, tai kuten sovellettava laki ja säännökset, mikä tahansa oikeudellinen prosessi tai valtion virasto edellyttää.

MITEN JAAMME TIETOJA

Saatamme jakaa meille antamiasi tietoja toisille yrityksille, jotka kuuluvat samaan ryhmään Lucky Dino Gaming Limitedin kanssa, sekä liikekumppaneillemme. Näihin yrityksiin lukeutuvat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt sekä kaikki näiden yhtiöiden tytäryhtiöt (”ryhmä”), sekä muut yhtiöt, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa. Tietojesi käsittelystä saattaa vastata Lucky Dino Gaming Limited tai toinen ryhmään kuuluva yhtiö, joka saattaa käyttää kolmatta osapuolta täyttääkseen tällaiset tietojenkäsittelytarpeet.
Sinun on myös syytä huomioida, että tarjotaksemme sinulle suorituskykyisen palvelun, meidän ja/tai palveluntarjoajamme saattaa olla tarpeen siirtää henkilötietosi maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppajärjestön (EFTA) alueilla, sekä joillekin tietojenkäsittelijöille, jotka saattavat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Näin ollen, selaamalla sivustoa ja pitämällä meihin yhteyttä sähköisesti, tiedostat ja hyväksyt, että me (tai palveluntarjoajamme tai alihankkijamme) käsittelevät tietojasi näissä maissa. Käytämme aina kaikkia kohtuullisia keinoja varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.
Henkilötiedot suojataan aina lain vaatimusten mukaisesti, eikä niitä tästä syystä luovuteta kolmansille osapuolille, jollei tällaista tiedonantoa katsota soveliaaksi osallistuessasi liiketoimintaamme sekä liiketoimintaan, jota harjoitamme yhteistyössä liikekumppaneidemme kanssa. Tähän lukeutuu pyyntöjesi käsittely käyttäessäsi brändiämme/tuotteitamme ja/tai liikekumppaneidemme pelejä/tuotteita, ja jollei laki nimenomaisesti edellytä sitä. Asiaankuuluvat viranomaiset, säätelyelimet, Lucky Dino Gaming Limitedin työntekijät, tarkemmin asiakaspalvelu- sekä maksu- ja petostiimin muodostavat henkilöt sekä muut valikoidut työntekijät, pääsevät myös käsiksi henkilötietoihisi suorittaakseen velvollisuutensa ja tarjotakseen sinulle apua. Täten annat suostumuksesi tällaiseen tiedonantoon.

Voimme jakaa keräämiämme tietoja erinäisillä tavoilla, kuten seuraavilla:

A. Yhteen kootut tiedot.
Saatamme käyttää ja jakaa käyttäjätietoja lain sallimissa rajoissa yhteistyökumppaneillemme yhteen kootussa tai epätunnistettavassa muodossa, jota ei voida käyttää järkevästi sinun tunnistamiseksesi.

B. Toimittajat ja palveluntarjoajat.
Saatamme jakaa tietoja kolmansien osapuolten toimittajille ja palveluntarjoajille, jotka tarjoavat palveluita puolestamme, kuten auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme, kampanjointi- ja/tai markkinointitarkoituksessa, ja tarjotaksemme sinulle merkityksellistä tietoa esimerkiksi tuotejulkistuksista, ohjelmistopäivityksistä, erikoistarjouksista sekä muista asioista.

C. Tiedot, joita jaamme liittyessäsi suosituksen kautta.
Jos liityt palveluidemme käyttäjäksi ystäväsi suosituksesta, me saatamme jakaa tietoja suosittelijallesi ilmoittaaksemme heille, että käytit heidän suositustaan liittyäksesi palveluidemme käyttäjäksi.

D. Analytiikka.
Käytämme analytiikkapalveluita, kuten Google Analyticsiä. Google Analytics käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja, joista ei voi päätellä henkilöllisyyttäsi. Google tarjoaa joitakin lisätietosuoja-asetuksia Analytics-evästeitään koskien osoitteessa http://www.google.com/policies/privacy/partners/.

E. Liiketoimintasiirrot.
Tietoja voidaan jakaa tai muulla tavoin siirtää mille tahansa mahdolliselle ostajalle, liiketoiminnan jatkajalle tai valtuutetulle minkä tahansa aiotun fuusion, yrityskaupan, velkojen rajoittamisen, omaisuuserän myynnin tai vastaavan liiketoimen johdosta, tai maksukyvyttömyyden, konkurssin tai selvitystilan johdosta, jolloin tietoja siirretään yhdelle tai useammalle kolmannelle osapuolelle yhtenä osana liiketoimintaamme.

F. Lain edellyttämät ja samankaltaiset tiedonannot.
Saatamme myös jakaa tietoja (i) noudattaaksemme sovellettavia lakeja, asetuksia, oikeudellisia prosesseja tai valtiollisia pyyntöjä; (ii) valvoaksemme tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojemme noudattamista, mukaan lukien näin ollen myös mahdollisten rikkeiden tutkimisen; (ii) havaitaksemme, estääksemme tai käsitelläksemme muulla tavoin ongelmia liittyen petoksiin, turvallisuuteen tai teknisiin seikkoihin; (iv) vastataksemme pyyntöihisi; tai (v) suojellaksemme oikeuksiamme, omaisuuttamme tai turvallisuuttamme, sekä käyttäjiämme ja yleisöä. Tähän sisältyy tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa suojautuaksemme petoksilta ja estääksemme roskapostin ja haittaohjelmien leviämisen.

G. Suostumuksellasi.
Emme koskaan myy, tai muuten luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman pätevää syytä, kuten viranomaisten vaatimusta.

H. Yhteistyökumppanit.
Käytämme markkinoinnissa yhteistyökumppaneita (affiliate), jotka saattavat mainostaa palveluitamme sinulle. Emme jaa henkilötietojasi markkinointikumppaneiden kanssa, emmekä ota vastuuta heidän palveluistaan.

LAILLINEN PERUSTA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYLLE

Laillinen perusta henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiselle edellä kuvatulla tavalla riippuu kyseessä olevista henkilötiedoista ja siitä määrätystä yhteydestä, jossa olemme ne keränneet.
Kuitenkin, me keräämme henkilötietoja sinulta normaalisti vain, (i) kun tarvitsemme henkilötietojasi tehdäksemme sopimuksen kanssasi; (ii) kun niiden käsittely on intressiemme perusteella oikeutettua, eivätkä sinun oikeutesi ohita niitä; tai (iii) kun meillä on sinun suostumuksesi tehdä niin. Meillä on oikeutettu intressi operoida palveluitamme ja pitää sinuun yhteyttä näiden palveluiden tarjoamisen edellyttämällä tavalla, esimerkiksi kun vastaamme kyselyihisi, parannamme alustaamme, suoritamme markkinointia ja havaitaksemme tai estääksemme laitonta toimintaa.
Joissain tapauksissa meillä voi myös olla lain edellyttämä velvollisuus kerätä sinulta henkilötietoja, tai saatamme muutoin tarvita henkilötietoja suojataksemme sinulle tai toiselle henkilölle olennaisia intressejä.
Jos pyydämme sinua antamaan meille henkilötietoja noudattaaksemme lain vaatimusta tai tehdäksemme sopimuksen kanssasi, me ilmoitamme siitä selkeästi asianmukaisella hetkellä ja kerromme sinulle, onko henkilötietojesi antaminen pakollista vai ei (kuin myös mahdollisista seuraamuksista, jos et anna henkilötietojasi).

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT

Sinulla saattaa olla pääsy kolmansien osapuolten palveluihin palveluidemme kautta, esimerkiksi klikkaamalla linkkejä kyseisten kolmansien osapuolten palveluihin palveluidemme sisällä. Me emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten tietosuojalinjauksista ja -käytännöistä, ja suosittelemme sinua tutustumaan tarkasti heidän tietosuojakäytäntöihinsä.

TURVALLISUUS

Lucky Dino Gaming Limited on sitoutunut suojelemaan tietojasi. Tehdäksemme näin, me käytämme erilaisia turvallisuusteknologioita ja -toimenpiteitä, jotka on suunniteltu suojelemaan tietoja luvattomalta pääsyltä, käytöltä ja jakamiselta. Käyttämämme toimenpiteet on suunniteltu tarjoamaan tietojesi käsittelyn riskin tasoa vastaavaa turvallisuutta. On kuitenkin syytä pitää mielessä, ettei internetin voida taata olevan 100 % turvallinen.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Me säilytämme sinulta keräämiämme henkilötietoja siinä määrin, kun meillä on jatkuva oikeutettu liiketoiminnallinen syy sille (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle pyytämäsi palvelun tai noudattaaksemme laillisia, verotuksellisia tai kirjanpidollisia vaatimuksia).
Mikäli meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoiminnallista syytä säilyttää tietojasi, me joko poistamme ne tai muutamme ne anonyymeiksi. Jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi, jos tietosi on tallennettu palautusarkistoon), me säilytämme henkilötietojasi turvallisesti ja eristämme ne kaikelta käsittelyltä, kunnes niiden poistaminen on mahdollista.

PÄÄSY

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, saatat päästä käsiksi tiettyihin tiliisi liittyviin tietoihin kirjautumalla palveluihimme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Jos lopetat pelitilisi, kaikki julkinen toiminta tililläsi ennen sen poistamista voi pysyä tallessa palvelimillamme.
Turvataksemme tietosuojasi ja turvallisuutesi, saatamme myös kohtuullisilla tavoilla vahvistaa henkilöllisyytesi ennen kuin päivitämme tai poistamme tietojasi. Meille antamiasi tietoja voidaan arkistoida tai säilyttää määrätty ajanjakso johtuen palautusprosesseistamme, joita suoritetaan osana tavanomaista liiketoimintaa onnettomuudesta palautumistarkoituksia varten. Mahdollisuutesi päästä käsiksi ja korjata tietojasi voi olla tilapäisesti rajoitettu, jos tietoihin pääsy ja korjaaminen voisivat: estää Lucky Dino Gaming Limitediä toimimasta laillisen velvoitteen mukaisesti; estää Lucky Dino Gaming Limitediä tutkimasta ja tekemästä laillisia vaatimuksia ja puolustautumasta sellaisilta; johtaa henkilötietojen antamiseen kolmansille osapuolille; tai johtaa sopimusrikkomukseen tai Lucky Dino Gaming Limitedin tai kolmannen osapuolen liikesalaisuuksien tai muiden yksityisomistuksellisten tietojen jakamiseen.

TIETOSUOJAOIKEUTESI TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR) MUKAISESTI

Jos asut ETA-alueella, sinulla on seuraavat tietosuojan mukaiset oikeudet:

  • Jos haluat saada pääsyn tietoihisi, korjata, päivittää tai pyytää niiden poistamista, voit tehdä niin milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Lisäksi voit esittää vastalauseen henkilötietojesi käsittelylle, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirtämistä. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Sinulla on oikeus peruuttaa meidän sinulle lähettämämme markkinointiviestintä milloin tahansa. Voit käyttää tätä oikeutta klikkaamalla ”peruuta uutiskirje”- tai ”lopeta tilaus”-linkkiä, joka löytyy meidän sinulle lähettämistämme markkinointisähköposteista. Peruuttaaksesi muunlaisen markkinoinnin, otathan yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ottamalla yhteyttä sivustomme chatin kautta.

  • Jos olemme keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi suostumuksellasi, voit yhtä lailla peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta mihinkään käsittelyymme, joka on tehty ennen suostumuksesi peruuttamista, eikä se vaikuta sellaiseen henkilötietojesi käsittelyyn, joka on tehty turvautuen muihin laillisiin käsittelyperusteisiin, kuin suostumukseen.

  • Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestämme ja käytöstämme. Saadaksesi lisätietoa, ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseesi.
    Vastaamme kaikkiin yksilöiden esittämiin tietosuojaoikeuksien käyttöä koskeviin pyyntöihin sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

SINUN VAIHTOEHTOSI

Voit käyttää joitakin palveluiden toimintoja rekisteröitymättä, rajoittaen näin sitä, minkä tyyppisiä tietoja me keräämme.
Voit peruuttaa tiettyjen kampanjasähköpostiemme tilauksen. Jos haluat tehdä niin, seuraa yksinkertaisesti sähköpostin lopusta löytyviä ohjeita. Vaikka peruuttaisitkin tilauksen, saatamme yhä ottaa sinuun yhteyttä koskien tiedottamista, rahansiirtoja, tiliin liittyviä asioita tai muissa samankaltaisissa tarkoituksissa.
Monien selainten asetukset mahdollistavat evästeiden poistamisen käytöstä. Tämä saattaa estää selaintasi hyväksymästä uusia evästeitä tai mahdollistaa valikoivan evästeiden käytön. Huomaathan, että jos et hyväksy evästeitä, osa palveluidemme toiminnoista ja personoinneista ei enää toimi kohdallasi. Saat jatkossakin markkinointimateriaalia, mutta sitä ei ole räätälöity kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

LASTEN TIETOSUOJA

Lucky Dino Gaming Limited ei tietoisesti kerää tietoa alle 18-vuotiailta lapsilta, ja alle 18-vuotiaiden lasten ei ole sallittua käyttää palveluitamme. Jos saat tietoosi, että lapsi on antanut meille henkilötietoja ja rikkonut tätä tietosuojakäytäntöä, voit ilmoittaa siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Tätä tietosuojakäytäntöä saatetaan muokata aika ajoin, joten tutustuthan siihen säännöllisesti. Muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön ilmoitetaan sivustoillamme. Jos muutamme merkittävällä tavalla tapoja, joilla käytämme tai jaamme sinulta aiemmin palveluidemme kautta kerättyjä henkilötietoja, me ilmoitamme siitä sinulle palveluidemme kautta, sähköpostitse tai muulla tavalla.

KANSAINVÄLISET TIETOJEN SIIRROT

Lucky Dino Gaming Limited on maailmanlaajuinen yritys. Saatamme siirtää henkilötietojasi muihin maihin, kuin missä ne on alun perin kerätty. Näissä maissa ei välttämättä ole käytössä samaa tietosuojalainsäädäntöä kuin siinä maassa, missä alun perin annoit tiedot. Kun siirrämme tietojasi toisiin maihin, suojaamme näitä tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tähän tietosuojakäytäntöön liittyen, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]